Vriendelijke camping in de Midi-Pyreneeën

Kampeerterrein geopend van 29 december tot 11 november (7:30 tot 22:30 uur)

11 kW elektrisch laadstation bij de ingang van de camping; Elektrische voertuigen zijn daarom welkom in 2022.

Kalmte en gezelligheid

:::: Informatie, beschikbaarheid en online boeking 2024  ::::

recensies

Vidéo du camping*** La Bourie

VIDEO camping*** La Bourie

  

In het hart van de Pyreneeën, tussen  de rivier La Neste en haar kanaal, is deze aangename en amicale plek uw camping in de Pyreneeën om te stoppen op de weg naar Spanje. Maar niet alleen !  Het is ook een formidabele plek om te verblijven met familie of vrienden. Gemakkelijk te bereiken vanaf de vallei en gesitueerd in de buurt van talrijke legendarische bergpasjes (Aspin, Tourmalet, Peyresourde),  is deze camping de plek om van het behoud van natuur en haar kalm te genieten.

Kalmte en gezelligheid

Diverse accommodaties

New wood lodge TOP ZEN

Als u graag in comfortabele accommodaties overnacht of als u voorkeur aan traditionele camping geeft, zal u in alle gevallen genieten van stacaravans, houten chalets, caravans, tenten op palen, ruime caravan sites, tenten en kampeerwagen tijdens uw overnachting in de vallei van Aure.

Choix des hébergements

Recente en gevarieerde accommodatie 

Grand confort avec 3 chambres et 2 sanitaires

Stacaravan met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Diensten en activiteiten

piscine chauffée et snack en été

zonne-energie verwarmt het zwembad en de snackbar vereenvoudigt uw leven

Van vroeg in de ochtend tot laat in de nacht is het restaurant een warme plaats dankzij zijn keukendienst voor gebakjesbroodjes  en pizza’s dat u ter plaatse kan eten of meenemen.  Zonder te vergeten de verfrissende ijsjes na een tijdje in het verwarmd zwembad.

In functie van de  hitte van de zon zal uw activiteiten zijn de jeu de boules, bowling Mölkky, het  biljart, het tafeltennis, het volleybal tenzij je een dutje in de hangmat of een sessie bodytraining prefereert (roeimachine of langlaufen).

Recht uit de camping bent u al  aan het wandelen op weg naar Santiago de Compostella (GR 105) en andere routes van de omgeving  (Pyreneese meren …). En als u niet van wandelen houdt, kunt u altijd fietsen naar de bergpasjes van de Tour de France, klimmen rotswanden of genieten van een hydrotherapie terwijl het ontdekken van de regio.

Kinderen zijn ook van de partij dankzij de pretparken en de recreatieve of aquatische activiteiten in de buurt van de camping.

Diensten en activiteiten

Een regio met ongelooflijke plekken

Gesitueerd op 45 km van de tunnel d’Aragnouet-Bielsa is deze camping een echte uitvalsbasis voor excursies naar de belangrijkste sites van  de Midi-Pyreneeën ( zoals Pic du Midi, Cirque de Gavarnie, St Bertrand de Comminges, Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes, Cauterets Pont d’Espagne…), maar ook naar historische plaatsen (grotten van Gargas), culturele en atypische plekken (Gourgue d’Asque) zonder te vergeten  naar een paar natuurwonderen (Gouffre d’Esparros) en naar de prachtige Spaanse kant van de Pyreneeën (Aïnsa).

Een regio met ongelooflijke plekken

De receptie van de camping La Bourie kan u voorstellen ideeën en documentaties voor uw uitstapjes en ontdekkingstochten.
Receptie geopend van 9:30 tot 12:30 en van 14:30 tot 19:00 uur,
anders kunnen we ter plaatse worden bereikt op +33 6 51 31 35 34 (français, english, español)

Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen, Justin zal blij zijn om u te kunnen helpen:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    reserveren